Onze 80/20 samenwerking

Duidelijke afspraken maken goede vrienden: 80% van het werk is voor ons. Uw 20%? U levert de inhoud en teksten aan (1) en zorgt voor het maken of aanleveren van bedrijfsspecifieke foto's (2). Wij nemen al de rest voor onze rekening. Duidelijk en lekker makkelijk, toch? Wat de 80% inhoud, ontdekt u hieronder. We zorgen ervoor!

Domein Registratie

Advies over de gewenste domeinnaam en de registratie ervan is uiteraard het vertrekpunt

Snelheid Optimalisatie

Design en ontwikkeling gebeuren met optimalisatie in het achterhoofd; en we gaan nog een stap verder

Website Design

Design met een ultieme gebruikersbeleving als doel, volgens de modernste technieken

Veiligheid & Backup

Geen vervelende spam boodschappen en regelmatige backups zorgen voor gemoedsrust

Web Ontwikkeling

Met Bootstrap 4 zorgen we voor een ontwikkeling waarbij uw website er bovenuit zal steken

Zoekmachine Optimalisatie

Optimalisatie van uw website en webpagina's  in de voornaamste zoekmachines

Web Hosting

De snelste en meest betrouwbare webhosting op de markt, een garantie voor 99,999% uptime

Preventief Onderhoud

Preventief onderhoud is onontbeerlijk in deze steeds veranderende digitale wereld

Wat maakt ons uniek?

Waarin we anders zijn dan anderen?
Uiteraard starten we met de acht onderdelen zoals hierboven beschreven. Maar wat ons echt uniek maakt, is dat we gaan voor 100% ontzorging. Met name met betrekking tot een Content Management System, wat we bewust niet aanbieden. Met een CMS kan u later verder zelf instaan voor het up to date houden van uw website, zowel naar inhoud, foto's als naar code updates toe. Wel, we houden er een ander standpunt dan ons concullega's op na, en bieden u bewust geen CMS aan. Wij zorgen voor alles, nu en later. Bent u gewonnen voor het idee? Geen stress dat u mogelijks een foute manipulatie deed bij het trachten aan te passen van uw website...

Onze sterkte: Mobile Friendly design

Welke website u door ons ook laat ontwikkelen, zowel het  design al resultaat is volledig geoptimaliseerd voor zowel PC, MacBook, tablet als smartphone. We bouwen met de laatste nieuwe Bootstrap 4 techologie voor een ultieme bezoekersbeleving. Bootstrap 4 betekent klaar zijn voor de toekomst!
"One size" doesn't fit all. Daarom introduceren we device-specifieke resonsiveness. We bekijken samen met u de mogelijkheden om u website gebruiksvriendelijker te vertonen,  rekening houdend met type toestel dat de bezoeker gebruikt om naar uw website te surfen: PC, MacBook, tablet of smartphone. We bieden uw website verschillend aan, afhankelijk van het type toestel. Zo komen we tot de ultieme gebruikerservaring!
We houden van een clean en mooi design. Daarom blijven we bij ons basisprincipe en ontwikkelen voor u graag een digitaal visitekaartje dat volledig aansluit bij uw huisstijl en wensen. We maken gebruik van professionele foto's, een decadent mooi kleurenpallet en een strakke en cleane layout van het geheel. De ultieme gebruikerservaring blijft onze kerngedachte!
We passen het "winkelkarquiz" principe uit het EEN programma Iedereen Beroemd toe. Bij ons vult u uw winkelkar met opties naar believen, maar zonder een 60 seconden tijdslimiet uiteraard. Zonder meerprijs is er keuze uit volgende zaken: accordion, contact formulier, foto caroussel, soundcloud, audio speler, block number, blockquote, buttons, groep van buttons, een flipbox, countdown, diverse icoontjes, foto gallerij, module popup, Google maps, automatische Google straatinvulling, prijstabellen, progressie bars, social sharing, getuigenissen en referenties, een tijdslijn en diverse reservatie en invulformulieren.